Обласний депутат від БПП зустрівся з ветеранами Херсонщини

Депутат Херсонської обласної ради від БПП Віктор Деркач ініціював  та провів зустріч з ветеранами району та активом громадської організації «Діти війни», в якій взяли участь депутат районної ради Ірина Дробиш, депутат міської ради, голова Бериславської районної ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» Тетяна Дудченко, партійні активісти та прихильники.

У вступному слові обласний депутат розповів про досягнення  та здобутки влади щодо покращення соціально-економічного добробуту громадян. Відтак розмова продовжилася у формі «запитання – відповідь». Виборці цікавились питаннями пенсійної реформи, охорони здоров’я, освіти, децентралізації влади.

Також  йшлося про вдосконалення порядку нарахування субсидій та пільг найбільш незахищеним категоріям громадян.

Потім зустріч продовжилась за чаюванням, під час якого кожен присутній мав змогу висловити свої думки та пропозиції для покращення життя людей поважного віку.

7-2019

Крім того, Віктор Деркач провів індивідуальний прийом громадян щодо розв’язання їх соціально-побутових проблем,уважно вивчив звернення та узгодив подальші дії, а також надання різних видів допомоги.

Підсумовуючи результати зустрічі, обласний депутат зазначив, що безпосереднє спілкування з людьми допомагає йому в депутатській діяльності, а відкрита розмова щодо покращення економічного і соціального розвитку держави, ініціативах Президента України Петра Порошенка та Уряду України  посилить довіру до влади та впевненість людей у незворотності розпочатих реформ задля добробуту, миру та злагоди у суспільстві.