Учасники Клубу старшокласників «Юність» обирали шляхи формування здорового способу життя

Активісти Бериславської районної організації ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» ініціювали провдення засідання Клубу старшокласників «Юність» при центральній районній бібліотеці на тему: «Молодь обирає здоровий спосіб життя». Бериславські старшокласники обговорили шляхи збереження та зміцнення здоров’я  методом мозкового штурму.

Учасники зустрічі пропонували нестандартні методи загартування та способи харчування для зміцнення здоров’я, вправи  аутогенного тренування для збереження психічного здоров’я, незвичні духовні практики для гармонійного розвитку особистості.

Активна дискусія та цікаві пропозиції не тільки надали корисну інформацію , але й спонукали учасників взяти на себе відповідальність за власне здоров’я.

2-2019

На завершення засідання учні  озвучили заклики і гасла щодо здорового способу життя: «Ти молодий, завзятий, кмітливий», «Ти сповнений сил та енергії», « Маєш багато мрій, бажань, задумів», « Ти хочеш осягнути все і все зрозуміти», « Ти мрієш про успіх», «Мрієш про кохання і щастя», «Ти людина нового тисячоліття», « Тобі подобається бути здоровим», «Ти переможець. ТОДІ ПРИЄДНУЙСЯ – НАС БАГАТО. МИ ЗА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ».