У Херсоні відкрився безкоштовний клуб спілкування англійською мовою

За ініціативи ГО «Солідарна молодь Херсонщини» та за сприяння Херсонської територіальної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» у обласному центрі відбулося відкриття клубу спілкування англійською мовою для молоді «Solidarnist English speaking club».  

Протягом тижня організатори відбирали слухачів курсів. Серед основних вимог до кандидатів були: мати активну життєву позицію, бути в курсі суспільних і політичних подій, а головне – прагнути зробити свій внесок в розвиток країни.  Серед поданих заявок були обрані анкети п’ятнадцяти найактивніших представників херсонської молоді, які і приступили до навчання.

Тричі на тиждень розмовний клуб збиратиме найактивніших представників молоді Херсона та забезпечить їм можливість не просто вивчати англійську мову, але й розвинути вміння спілкуватись нею, потренувати командні навички.

ESC1

«Англійська мова – мова міжнародного спілкування. Людина, яка бажає розвиватися має володіти англійською. Знання іноземної мови дає можливість бути більш конкурентноспроможним. Я переконана, що отримані знання  допоможуть учасникам зробити наступний крок в професійному розвитку», – зазначила координаторка проекту  «Solidarnist English speaking club» та заступник голови Відокремленого підрозділу «Солідарна Молодь Херсонщини» Катерина Дробот .