Під Херсоном з’явилась алея троянд

Батьки, діти, вчителі Кіндійської ЗОШ №18 спільноз депутатом Херсонської обласної ради від «Солідарності», лідером Громадської платформи “Добро переможе” Юрієм Рожковим висадили біля школи 30 кущів різнокольорових троянд.
“Червоні, білі, жовті і рожеві! Ми в очікуванні пишної квітучої краси, – із захопленням розповідає Ганна Довга, директор 18-ої школи, – в рамках двомісячника благоустрою, оголошеного міським управлінням освіти, кожен навчально-виховний заклад має облаштувати прилеглу до нього територію. Ми одразу замріялись про троянди. Саджанці знайшли швидко, а от родючого ґрунту бракувало. Тож звернулися до друга нашої школи – Юрія Рожкова і вже за кілька днів, у найближчу суботу організували толоку. Щоправда, вона більше була схожа на свято!
Чимало батьків проявили бажання допомогти у цій справі, а  Юрій Рожков допоміг із родючим грунтом. Усі разом попрацювали на славу, відпочили і поспілкувалися. Дуже дякуємо за допомогу і підтримку Юрію Рожкову та його Громадській платформі “Добро переможе”! Обіцяємо доглядати за нашою алеєю, вчасно поливати і підживлювати.”

tolks182

Не менш позитивні враження від суспільно-корисної праці залишились і у Юрія Рожкова, який зізнався, що завдяки запрошенню взяти участь в озелененні школи, ніби знову занурився у власне дитинство:

“Пам’ятаю, ще дитиною збиралися дружніми колективами на “суботники”. Прибирали, насаджували, обрізали, вимітали. Ці теплі спогади – назавжди! Хочу, щоб у наших дітей вони також були у серці! Крім того, це ж екологічне і патріотичне виховання для школярів. Так ми на власному прикладі привчаємо дітей любити природу, рідну землю, бачити прекрасне, цінувати людську працю! Щасливий долучатися до таких добрих справ і готовий допомагати й іншим шкільним колективам. Давайте робити добро разом!”, – закликав Юрій Рожков.