На Херсонщині стартував соціальний проект для людей поважного віку ” Ювіляр 2018 року”

Депутат Херсонської обласної ради від Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Віктор Деркач започаткував традицію щодо привітання ветеранів війни та праці з ювілейним днем народження. Виявилося, що таких мешканців Бериславського району, які у 2018 році досягли поважного віку – 80-ти, 85-ти та 90-річчя – 99 громадян!

Exif_JPEG_420

Розпочався цей соціальний проект з відвідування ювілярів, які проживають на території с.Ольгівка та с.Львове. Обласний депутат разом з головою районної громадської організації «Діти війни» Лілією Кравцовою, сільськими головами, соціальними працівниками та активістами БПП відвідали кожного ювіляра.

juviljar183

«Ветерани охоче розповіли про свій життєвий шлях, поділились спогадами про свої щедро насичені подіями роки. побажали кожному із присутніх усіляких гараздів, довголіття при доброму здоров’ї та настрої. Ювіляри отримали святкові листівки, подарунки та музичні вітання на замовлення – улюблені пісні різних років. Також депутат докладає зусиль, аби якомога швидше вирішити усі проблеми ветеранів та їх родин, з якими до нього звернулися під час таких зустрічей», – розповіли представники партії «Солідарність».

juviljar184

Ювіляри зі сльозами на очах подякували за увагу та турботу, а гості побажали їм здоров’я, сили духу, пошани від людей, і в такому родинному затишку відсвяткувати й наступні ювілейні дати.