Партійці відвідали дитяче відділення та пологовий будинок

З нагоди  проведення Всесвітньої  Акції «Тиждень підтримки грудного вигодовування» партійці Скадовської районної організації партії« Блок Петра Порошенка «Солідарність» разом з представником Громадської організації «Товариство воїнів –  учасників, ветеранів АТО на Сході України»  відвідали пологовий будинок в  місті Скадовськ та дитяче відділення Скадовської ЦРЛ.

У дитячому відділенні представник Громадської організації «Товариство воїнів –  учасників, ветеранів АТО на Сході України»  вручили молодим матусям презенти, побажали здоров`я малечі і терпіння новоспеченим батькам. В пологовому відділенні партійці привітали молоду маму з народженням доньки, та прабабусю з народженням правнучки та передали допомогу.

«Грудне молоко – ідеальне харчування для новонароджених і немовлят. Воно дає немовлятам всі поживні речовини, необхідні для здорового розвитку, містить необхідні антитіла, які допомагають захистити немовлят від поширених дитячих хвороб, таких як діарея і пневмонія. Грудне вигодовування сприяє здоров’ю і мами і малюка», – зазначила  депутат районної ради від «Солідарності»  Наталя Філенко.