Депутат від “Солідарності” подарував Милівській школі новенькі парти

Депутат Херсонської обласної ради член фракції “Солідарність” Ігор Йосипенко відвідав Милівську школу Бериславського району та привітав школярів з початком нового навчального року.
“Сьогодні мав честь розділити чудове хвилююче святе — День Знань з школярами Милівської загальноосвітньої школи Бериславського району. Усім, хто в цей День прийшов до школи здобувати знання, побажав: рости здоровими, досягати високих результатів у навчанні та завжди бути активними у громадському житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками. Звичайно, в цей день особлива увага першокласникам, а їх в цьому році – аж 18 учнів! Окреме, велике спасибі вам, вельмишановні педагоги, за тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління, формування у дітлахів високої патріотичної свідомості, почуття любові до України! Постать учителя важлива у формуванні громадянина України, який створюватиме майбутнє українського народу. Моя пам’ять зберігає і образ вчителя, і шкільні роки. Сьогодні з великою любов’ю складаю шану своїй незабутній першій учительці Ганджарі Лідії Петрівні та класному керівнику Любимовій Світлані Петрівні. Мені пощастило навчатись у найкращих вчителів Камишанської СШ 26.
Але в гості з пустими руками не ходять, тому цього разу подарував учням Милівської середньої школі 20 сучаних парт зі стільцями та доклав максимум зусиль, аби наші учні отримали новенького автобуса! Доки лунатиме сміх в сільських школах , доти житиме село! А значить є мабутнє в України!”, – розповів Ігор Йосипенко.