Скадовчани відсвяткували 122-річчя міста

Партійці та прихильники партії БПП «Солідарність» долучилися до урочистостей на честь 122-річчя міста Скадовська.

До Скадовська прибула делегація з міста Шилуте (Литва) та міста Золочева (Львівська область). Цього дня відбулося підписання договору про побратимські відносини з муніципалітетом міста Шилуте та угоди про наміри зі співробітництва з містом Золочів. Цією Угодою передбачається налагодження взаємовигідного співробітництва в галузі розвитку культури, освіти, спорту, мистецтва, охорони здоров’я, соціального забезпечення, туризму, молодіжних обмінів, захисту навколишнього середовища, економічного обміну та в інших галузях, що становлять взаємний інтерес, зміцнення взаєморозуміння і дружби між обома громадами.

ds2

День міста Скадовська став днем відкриттів та новацій. Одним з таких – старт першого міського фестивалю «Смажений бичок».

ds3

Учасники ловили рибу, зважували свій улов, чистили бичків і готували їх на кострі, та пригощали присутніх. Представники партії прийняли активну участь у фестивалі.

«Це чудове свято об`єднує всіх нас у прагненні зробити наше місто комфортним і процвітаючим. Воно дарує нам відчуття єднання і причетності до історичної долі міста Скадовськ», сказав голова Скадовської районної організації партії БПП «Солідарність» Вадим Швець.