Частина округів міста Херсона залишається без коштів на ремонт

Під час чергового засідання члени експертної ради Херсонської територіальної організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» розробили ряд рекомендацій для депутатів місцевих рад. Серед них і пропозиція, яка допоможе усунути політичну корупцію та зловживання з боку посадових осіб міськвиконкому.

Відтак, експертна рада партії «Солідарність» рекомендує депутатам Херсонської міської ради голосувати за програми розвитку ЖКХ з переліком конкретних об’єктів, які потребують капітального ремонту у наступному році. Наразі ж депутати голосують лише за виділення коштів, після чого посадові особи, спекулюючи, розподіляють кошти на «потрібні об’єкти» і на «потрібні округи». Через це частина округів міста Херсона залишається без коштів на ремонт.

Серед іншого члени експертної ради вирішили активізувати жорстку боротьбу з корупціонерами. Наразі вже подано близько 10 заяв до правоохоронних органів. Також представники експертної ради обговорили необхідність підписання меморандуму з громадськими організаціями, які ведуть активну боротьбу з корупцією.