Партійці привітали військових з 25 річницею Незалежності

За ініціативи голови Херсонської міської організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» В’ячеслава Калініченка та голови Генічеської районної організації партії Василя Догана активісти привітали військових 34 батальйону з Днем Незалежності. Хлопці нещодавно повернулися із зони проведення АТО і відтепер захищають кордони Херсонської області.

24082

«Ми не на хвилину не сумнівалися, де зустрічати 25 річницю Незалежності України. Сьогодні це наш обов’язок підтримувати і допомагати хлопцям, які боронять українську землю від російського окупанта. Без зайвих слів і гучних промов, просто поспілкувалися з бійцями, дізналися про їх потреби та подякували за мирне небо. Обіцяємо підтримувати їх і надалі», – розповів В’ячеслав Калініченко.

24083

Херсонська міська організація партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» висловлює вдячність за допомогу в організації свята для військових депутату обласної ради Геннадію Рожкову, депутатам міської ради Олегу Романюку та Ірині Ценкер, членам партії Олені Коваленко та Олександру Гальку.

24084