Депутати від БПП підтримали бюджет міста на 2016 рік

На пленарному засіданні депутати Херсонської міської ради затвердили бюджет міста на 2016 рік. Депутати від партії “Солідарність” після обговорення та поправок одноголосно підтримали запропонований проект бюджету.

sgs1

sgs3

“Цей бюджет є далеко недосконалим, найбільше питань викликають цільові програми. Проте варто відзначити, що саме завдяки злагодженій роботі депутатського корпусу було досягнуто компромісного рішення. Протягом 2016 року буде проведена серйозна робота із доопрацювання міських цільових програм. Депутати від партії “Солідарність” одним із головних завдань вбачають жорсткий контроль за витратами бюджетних коштів та їх максимальної конкретизації”, – коментує керівник фракції “Солідарність” Сергій Жуйков.

sgs2

У подальшому депутатським корпусом буде детально вивчена діяльність комунальних підприємств, які створені для систематизації та полегшення життя херсонців, а також для наповнення міського бюджету. Прийнятий бюджет у наступному році буде значно поповнений, одним із джерел таких надходжень стане виведена із «тіні» діяльність платних парковок.