Делегати від Херсонщини взяли участь у роботі Форуму депутатів місцевих рад від БПП «Солідарність»

Представники місцевої влади та місцевого самоврядування Херсонщини взяли участь у роботі всеукраїнського Форуму депутатів місцевих рад за участі Президента України Петра Порошенка, Голови Верховної ради Володимира Гройсмана, лідера парламентської фракції «Блок Петра Порошенка» Юрія Луценка та народних депутатів України.
Учасники Форуму обговорили реформу децентралізації та творення нової якості місцевої влади, які стануть головним післявиборчим завданням для депутатів рад усіх рівнів.

forum3

«Від імені парламентської фракції скажу: ми не ваші старші брати, ми ваші партнери. Ми готові допомагати вам у будівництві єдиної європейської України. Команда – це не тільки спільні діє до виборів. Командність проявляється після виборів. Ця аудиторія має співпрацювати від найнижчої ланки – села, до столиці, для того, щоб запропоновані Президентом зміни відбулися для кожного українця», – переконаний Юрій Луценко.

forum2

Президент України Петро Порошенко заявив: «Наступного року кожен українець, і ви маєте в цьому переконатися, має відчути, що інфраструктура, яку ми так дбайливо створювали в 2015 році, ефективна і почала нарешті приносити результат, і цей час був витрачений недаремно».
«Перед нами стоять непрості завдання – впровадження європейської якості послуг і стандартів в Україні через адміністративно-територіальну реформу, децентралізацію влади, боротьбу з корупцією, полегшення оподаткування для підприємців, розвиток інфраструктури громад, альтернативних джерел енергії, транспорту, підготовку і виховання нових молодих кадрів. Ми розуміємо, що багато залежить від нас, громадян України, нашої згуртованості та єднання заради майбутнього Незалежної України. Я переконана, ми зможемо побудувати Україну, в якій хотілося б Жити і виховувати своїх дітей», – розповідає голова Херсонської територіальної організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» Олена Урсуленко.
forum4